Известие

Collapse
No announcement yet.

питанка за ауспух

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• питанка за ауспух

здравейте колеги преди 5 дена взех една алфа155 2,0т.спарк та няма задно гърне и питанката ми е може ли от друга алфа да се сложи гърне или от друга кола че за тая май е скъпо гърнето
    Alfa Romeo 155 2,0 T.Spark

Или да напълни вратите с монтажна пияна

Стегнете се малко човека ви пита нещо вие само глупости
    Та на темата гърнета има комплект почти във всеки сервиз за италянски коли и освен това в сервизите за гърнета Даже не са и скъпи
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

благодаря за отговора колега ,а в цени нещо да знаеш случайно само задното гърне го няма,а и друга питанка щях да имам но колегите са доста шегобийни и мисля да пропусна

Comment

Разгледай тук : http://emk-33.com/shop/index.php?cPa...sort=2a&page=2

Comment

Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщение
          благодаря за отговора колега ,а в цени нещо да знаеш случайно само задното гърне го няма,а и друга питанка щях да имам но колегите са доста шегобийни и мисля да пропусна
          Има една българска фирма която прави много читави гърнета!!!Всичките вървят комплект а цената им е около 150лв... Аз съм с такива вече две години и никакви грижи нямам ,нямат ръжди нямат ядове... При монтажа паснаха на колата все едно са свалени от нея!!!VFTI (Венци) маи е със същите гърнета но от повече време и също няма ядове доколкото знам

Някои ме е изпреварил вече с цените и тн...
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

благодаря колеги ще проверя из русе фирмичките за гърнета дано ми направи някой цена че ................

Comment

Ако си САМО без крайното гърне звука е леко по-различен.

Това е ако всички гърнета преди него са редовни.
              Има пикови шумове и съска по силно като отпуснеш газта. Общо взето разликата е малка.

Но ако предишните гърнета ги няма или са останали само външните чати то ще бучи много.
              Според мен проблема не ти е само в крайното гърне.
              Аз съм карал с прерязана тръба след малкото гърне (тоест само на катализатор и малко гърне)
              И звука си е е*ал майката.
              От 100 до 140 не се трае.
              След 5000 оборота става страхотен звука но от 3000-4000 не се живеее.

Така, че виж и другите гърнета.
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

благодаря колеги наистина ще видя и другите но не мисля че ще се стигне до смяна на всички от финансова гл.точка де не че не искам

Comment

Точно за това колегата ти казва, че предните гърнета играят по-важна роля за обезшумяването. Ако са пробити, по -добре смени някое от тях!
                  Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                  Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                  "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                  When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщение
                    благодаря колеги ще проверя из русе фирмичките за гърнета дано ми направи някой цена че ................
                    http://emk-33.com/shop/information.php?info_id=10
                    Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

.

и защо ми трият мнението,беше почти същото като на The_Game.
                      пак почнахте с ненужните редакции,това към ...те си знаят.

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                        и защо ми трият мнението,беше почти същото като на The_Game.
                        пак почнахте с ненужните редакции,това към ...те си знаят.
                        ТОООООи моето отиде..................
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

аз пък омишлено съм си го махнал задното гърне само тежи ... права тръба и мир
                          http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

Working...
                          X